Bestnya Bercuti Ke Pulau Redang

Bestnya bercuti ke pulau Redang. Aha! Ini bukan cerita rekaan tapi semuanya benar belaka. Nak kabo ke semua orang! Buat pertama kalinya anak jati Terengganu ni berjaya menjejakkan kaki ke Pulau Redang. Serius ar! Yesss…nampak serius kan. Tu pun setelah beberapa kali family trip ke Langkawi cancel sebab PKP. Kalau tak rasanya sampai sekarang tak pergi-pergi lagi ke Redang. Cuti sekolah pertengahan penggal penghujung Mac baru-baru ini membuka peluang kepada kami untuk explore keunikan Redang yang sememangnya terkenal sebagai lokasi percutian famili. Jika dulu setiap kali lepas musim tengkujuh, zaman-zaman tak ada Covid mesti penuh Jeti Shahbandar dengan orang-orang berpusu-pusu … Continue reading Bestnya Bercuti Ke Pulau Redang